11-12 July 2025
Things to do με το παιδί , Παιδί

Έχεις παιδιά; Έχουμε την απόλυτη πρόταση ψυχαγωγίας και είναι super fun!

Το Summer Kids Festival στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου 2025

Όλοι το έχουμε ζήσει: φτάνει Παρασκευή, βλέπεις την πρόγνωση και λες «τέλειος καιρός». Τα παιδιά αρχίζουν από το μεσημέρι να ρωτούν «πού θα πάμε;» κι εσύ σκέφτεσαι πού θα βρεις κάτι που να τα ενθουσιάζει και να μπορείς να απολαύσεις κι εσύ λίγο τη βόλτα σου χωρίς να τα κυνηγάς με καλαμάκια, παγωτά και χαρτομάντηλα!

Υπάρχει λύση και είναι φτιαγμένη ακριβώς για σένα: Το Summer Kids Festival στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Το πιο δροσερό και κεφάτο οικογενειακό event του καλοκαιριού έρχεται την Παρασκευή 11 και το το Σάββατο 12 Ιουλίου, από τις 18:00 μέχρι τις 23:00, και υπόσχεται μια εμπειρία που θα θυμάστε για καιρό. Φαντάσου το σκηνικό: θάλασσα, μουσική, χαρούμενες παιδικές φωνές και πολλές δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες για μικρούς εξερευνητές – κι όλα αυτά σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Κύπρου, το εντυπωσιακό Event Plaza της Μαρίνας Αγίας Νάπας!

Στο Summer Kids Festival, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και χαράς, με δραστηριότητες που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες!

d5562a77-bfcc-45c9-b3a9-cdaad5c50b32.png

Μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν: Bungee Jumping, τραμπολίνα & φουσκωτά κάστρα, πισίνα με βαρκούλες (Bumping Boats), παιχνίδι Spin & Jump, εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, κατασκευές και δημιουργίες, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητα, Cheetos λιχουδιές από τη Μασκότ των Cheetos, μαλλί της γριάς, σκιτσογράφο που θα ζωγραφίσει την καρικατούρα σας (19:00 – 22:00), magic show (μόνο 11 Ιουλίου 19:00 – 20:00) και Bubble Show (μόνο 11 Ιουλίου 20:00 – 21:00).

Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε Live Link με τα «Μοναδικά χαμόγελα» (18:00 – 21:00), σε ένα πλαίσιο ευαισθητοποίησης έτσι ώστε να μάθουμε πως όλοι μαζί δημιουργούμε δύναμη και ελπίδα για τα άτομα με σπάνιες γενετικές παθήσεις. Ένω το Σάββατο εμπλουτίζεται και με ζωγραφική προσώπου (Μόνο 12 Ιουλίου, 18:00 – 22:00), Mer Lab – Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Καρχαρίες (μόνο 12 Ιουλίου, 18:00 – 22:00) αλλά και με την παρέλαση από πριγκίπισσες και ιππότες (19:00 – 21:00).

Kαι το πιο ωραίο; Όλα είναι φτιαγμένα με αγάπη, προσοχή και φροντίδα με ξεκάθαρο στόχο να δώσουν στους επισκέπτες χώρο να εκφραστούν, να κινηθούν, να δημιουργήσουν. Και στους γονείς – λίγο χρόνο να… ανασάνουν.

Φόρεσε λοιπόν τα χαμόγελά σου, πάρε την παρέα σου – μικρή και μεγάλη – και δώσε ραντεβού δίπλα στο κύμα. Αν έχεις παιδιά, αυτό το διήμερο είναι φτιαγμένο για σένα!

Για πληροφορίες στο https://www.marinaayianapa.com/

ANM_SummerKidsFestival_1000x560.jpg

ANM_SummerKidsFestival_1000x560_2.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
July 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close